tratamientos ácido hialurónico

L’assimetria bilateral és dóna en moltes persones i pot tenir diferents graus. Estudis realitzats assenyalen que les mesures d’uns llavis perfectes consistirien en tenir el llavi inferior un 40% més gruixut que el llavi superior. Però que unes mides estàndar no corresponguin amb les nostres, no significa pas que tinguem un somriure lleig, al contrari, ja que la bellesa de cada rostre depèn sempre de l’harmonia entre les nostres faccions facials i no tant en comptar amb unes mides estàndar. L’assimetria bilateral és una característica que sí que pot alterar aquesta harmonia facial. Hi ha persones que tenen una part del llavi, ja sigui inferior o superior, o ambdós, que no mostra simetria amb l’latra part provocant, sovint, una sensació de tenir la boca torçada o, si més no, no simètrica. Aquest fet, no permet l’harmonia en el nostre rostre. Moltes persones ho tenen com una característica pròpia i, fins i tot, els hi “queda bé”, però la realitat és que n’hi ha d’altres que es mostren molt acomplexades per un motiu que, per sort, pot tenir solució gràcies als tractaments amb àcid hialurònic.

És important que consultis al teu metge, ja que un especialista podria determinar amb exactitud el tractament que millor et convindria segons la teva anatomia i estructura facial per aconseguir resultats naturals. Per això, el nostre especialista et farà un reconeixement durant la primera visita i t’aconsellarà quina és la millor opció per a tu. Trufca’ns i t’informarem sense cap compromís..

Què és exactament d’àcid hialurònic i per a què serveix?

L’àcid hialurònic és una substància que es troba de manera natural en el nostre organisme que, amb el pas dels anys, va disminuint i es produeix cada vegada en menor quantitat, de manera que, la fermesa i el volum de la nostra pell es va perdent de mica en mica. La conseqüència directa: l’aparició d’arrugues junt amb la flacidesa i l’aprimament dels teixits.

Per sort, avui dia hi ha més d’un tractament per tractar l’assimetria bilateral, de manera que es dissimula o es corregeix per complet l’assimetria labial, donant sensació d’haver guanyat volum i aconseguint un rostre més harmònic.

Quin tractament corrector de l’assimertria bilateral oferim?

El tractament amb el qual treballen els nostres professionals, consta de microinjeccions d’àcid hialurònic a la zona a tractar. L’objectiu és corregir l’assimetria bilateral per així poder aconseguir un efecte de simetria en el teu rostre. Les infiltracions amb àcid hialurònic tenen efecte immediat i observaràs ràpidament com el teu rostre rejoveneix i s’harmonitza. El resultat final será una cara més harmònica i un somriure més simètric.

Com funciona el procediment corrector de l’assimetria bilateral?

Per començar, el professional expandeix sobre la zona a tractar una lleu capa d’anestèsia local perquè el / la pacient no senti ni les punxadetes a l’hora d’injectar l’àcid hialurònic. En el cas de l’assimetria bilateral, aquestes punxadetes s’aniran realitzant a la zona a tractar on volem augmentar volum. Els efectes del tractament amb àcid hialurònic duren uns 12 mesos més o menys, moment a partir de el qual, el volum de la zona tractada tornarà a posició inicial.tratamiento asimetria bilateral

Un cop realitzades les infiltracions amb àcid hialurònic, la zona tractada s’inflamarà lleugerament durant no més de 2 dies. A vegades pot ser que aparegui algun petit hematoma a la zona tractada, però res que impossibiliti al o la pacient a realitzar les seves tasques quotidianes.

Precaucions a tenir en compte en un tractament amb àcid hialurònic:

Sobretot i molt important, has d’evitar l’exposició directa al Sol les primeres dues o tres setmanes, un cop t’has fet el tractament. És per aquest motiu que recomanem no sotmetre’s a la correcció d’assimetria bilateral amb àcid hialurònic durant els mesos d’estiu. Si no tens pensat anar a la platja, igualment hauràs de tenir molta precaució i protegir el teu rostre amb cremes solars de màxima protecció, especialment a la zona tractada.

Abans de realitzar-te qualsevol infiltració amb àcid hialurònic, assegura’t que no tens al·lèrgia a cap de les substàncies que el componen. De la mateixa manera, evita aquest tipus de tractaments si és que estàs o creus estar embarassada.

Quins són els avantatges dels tractaments amb àcid hialurònic?

 • Les infiltracions amb àcid hialurònic són un procediment no quirúrgic, indolor i ambulatori, és a dir, que el / la pacient marxa cap a casa un cop realitzat el tractament.
 • Aquest àcid té la capacitat d’omplir zones del nostre rostre que han perdut volum, a més d’hidratar-les.
 • És totalment segur, ja que l’àcid hialurònic no sol provocar efectes secundaris ni al·lèrgies, atès que és una substància que produeix el nostre propi organisme de forma natural.
 • A més, és un producte reabsorbible, amb la qual cosa el nostre propi cos l’anirà eliminant entre els 6 i 12 mesos després del tractament.
 • Els resultats de la correcció de l’assimetria bilateral amb àcid hialurònic s’observen de manera immediata.
 • Finalment, cal esmentar que l’àcid hialurònic és una substància que hidrata, a més de donar volum a les zones tractades, tot corregint l’assimetria bilateral per crear una millor harmonia del nostre rostre.

Recorda que la primera visita és gratuïta 😉

Pregunta l’expert

Podràs resoldre els teus dubtes.






  Informació bàsica sobre Protecció de Dades.
  Responsable: Clínica Dental Bertomeu SL
  Finalitat: Obtenció del teu consentiment per respondre a les qüestions que ens planteges i sol·licitar-nos cita a través del nostre formulari de contacte.
  Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
  Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.

  Articles d’el Blog relacionats

  10 raons per visitar el dentista aquest 2021

  És molt comú que la majoria de les persones deixin passar anys sense visitar el [...]

  13è aniversari CLÍNICA DENTAL BLANC

  Aquest mes la Clínica Dental Blanc compleix 13 anys. I com a regal, oferim als [...]

  Som a les Xarxes Socials!

  Xarxes Socials – Dentista Pineda de Mar Ens agrada la comunicació. Escoltar, dialogar, compartir opinions [...]