Arrugues de titella

Les línies de titella són les arrugues que se’ns formen a la cara des de la comissura dels llavis fins a la barbeta. És per aquest motiu que se les anomena línies o arrugues de titella. Amb el pas dels anys, aquestes línies tendeixen a marcar-se cada cop més, a mesura que la pell comença a estar cada vegada més flàcida. Això crea un efecte de tristesa a la cara donant la sensació de tenir un rostre cansat i trist.

Una molt bona opció per corregir o matitzar aquestes arrugues de titella, és el tractament amb àcid hialurònic. La solució perfecta per omplir aquestes línies per eliminar-les o matitzar-les, alhora que s’hidrata la zona sense passar per quiròfan.

Què és exactament d’àcid hialurònic i per a què serveix?

L’àcid hialurònic és una substància que es troba de manera natural en el nostre organisme que, amb el pas dels anys, va disminuint i es produeix cada vegada en menor quantitat, de manera que, la fermesa i el volum de la nostra pell es va perdent de mica en mica. La conseqüència directa: l’aparició d’arrugues junt amb la flacidesa i l’aprimament dels teixits.

Per sort, avui dia hi ha més d’un tractament per tractar la zona de les línies de titella, de manera que s’eliminen o es matitzen aquestes arrugues, donant sensació d’haver recuperat el volum perdut i aconseguint un rostre menys trist.

Quin tractament corrector de línies de titella oferim?

El tractament amb el qual treballen els nostres professionals, consta de microinjeccions d’àcid hialurònic a la zona de les arrugues. L’objectiu és eliminar o matitzar les línies de titella per així poder aconseguir un efecte rejovenidor i més lluminós de la zona tractada. Les infiltracions amb àcid hialu

tractament àcid hialurònic

rònic tenen efecte immediat i observaràs ràpidament com el teu rostre rejoveneix, alhora que els teu rostre perd aquell posat de tristesa d’abans de la intervenció. El resultat final será una barbeta més jove i amb línies menys marcades.

Com funciona el procediment corrector de les arrugues de titella?

Per començar, el professional expandeix sobre la zona a tractar una lleu capa d’anestèsia local perquè el / la pacient no senti ni les punxadetes a l’hora d’injectar l’àcid hialurònic. En el cas de les línies de titella, aquestes punxadetes s’aniran realitzant al voltant de la barbeta, on es marquen més aquestes arrugues. Els efectes del tractament amb àcid hialurònic duren uns 12 mesos més o menys, moment a partir de el qual, el volum de la zona tractada tornarà a posició inicial.

Un cop realitzades les infiltracions amb àcid hialurònic, la zona tractada s’inflamarà lleugerament durant no més de 2 dies. A vegades pot ser que aparegui algun petit hematoma a la zona tractada, però res que impossibiliti al o la pacient a realitzar les seves tasques quotidianes.

Precaucions a tenir en compte en un tractament amb àcid hialurònic:

Sobretot i molt important, has d’evitar l’exposició directa al Sol les primeres dues o tres setmanes, un cop t’has fet el tractament. És per aquest motiu que recomanem no sotmetre’s a la correcció de les línies de titella amb àcid hialurònic durant els mesos d’estiu. Si no tens pensat anar a la platja, igualment hauràs de tenir molta precaució i protegir el teu rostre amb cremes solars de màxima protecció, especialment a la zona tractada.

Abans de realitzar-te qualsevol infiltració amb àcid hialurònic, assegura’t que no tens al·lèrgia a cap de les substàncies que el componen. De la mateixa manera, evita aquest tipus de tractaments si és que estàs o creus estar embarassada.

Quins són els avantatges dels tractaments amb àcid hialurònic?

 • Les infiltracions amb àcid hialurònic són un procediment no quirúrgic, indolor i ambulatori, és a dir, que el / la pacient marxa cap a casa un cop realitzat el tractament.
 • Aquest àcid té la capacitat d’omplir zones del nostre rostre que han perdut volum, a més d’hidratar-les.
 • És totalment segur, ja que l’àcid hialurònic no sol provocar efectes secundaris ni al·lèrgies, atès que és una substància que produeix el nostre propi organisme de forma natural.
 • A més, és un producte reabsorbible, amb la qual cosa el nostre propi cos l’anirà eliminant entre els 6 i 12 mesos després del tractament.
 • Els resultats de la correcció de les arrugues de titella amb àcid hialurònic s’observen de manera immediata.
 • Finalment, cal esmentar que l’àcid hialurònic és una substància que hidrata, a més de donar volum a les zones tractades, tot suavitzant les arrugues de titella de la nostra barbeta.

Recorda que la primera visita és gratuïta 😉

Pregunta l’expert

Podràs resoldre els teus dubtes.


  Informació bàsica sobre Protecció de Dades.
  Responsable: Clínica Dental Bertomeu SL
  Finalitat: Obtenció del teu consentiment per respondre a les qüestions que ens planteges i sol·licitar-nos cita a través del nostre formulari de contacte.
  Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
  Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.

  Articles d’el Blog relacionats

  10 raons per visitar el dentista aquest 2021

  És molt comú que la majoria de les persones deixin passar anys sense visitar el [...]

  13è aniversari CLÍNICA DENTAL BLANC

  Aquest mes la Clínica Dental Blanc compleix 13 anys. I com a regal, oferim als [...]

  Som a les Xarxes Socials!

  Xarxes Socials – Dentista Pineda de Mar Ens agrada la comunicació. Escoltar, dialogar, compartir opinions [...]