Odontologia infantil

Sovint els més petits de la casa són els que més visiten el dentista per afeccions comuns com les càries. Des de Clínica Dental Blanc recomanem que els infants visitin el dentista de manera anual per tal de mantenir una correcta salut bucodental i intentar evitar l’aparició de càries i altres complicacións. El nostre quip està acostumat a tractar amb els pacients més menuts tot oferint un tracte amable, donant tot tipus d’explicació dels procediments i intentant transmetre en tot moment la màxima tranquil·litat i confiança als nens i les nenes que sovint es posen nerviosos quan visiten al dentista.

A part de la revisió a la cerca de les molèstes càries, els nostres professionals també t’informaran de qualsevol afecció que pugui afectar en un futur o que ja estigui afectant al pacient. D’aquesta manera evitarem futurs problemes de bruxisme, de paladar o es recomanarà ortodòncia correctiva.

Visita’ns amb la família! La primera revisió és gratis 😉

Pregunta a l’Expert

Podràs resoldre els teus dubtes.


  Informació bàsica sobre Protecció de Dades.
  Responsable: Clínica Dental Bertomeu SL
  Finalitat: Obtenció del teu consentiment per respondre a les qüestions que ens planteges i sol·licitar-nos cita a través del nostre formulari de contacte.
  Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
  Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.