Pròtesi fixa

Hi ha diferents tipus de pròtesis dentals fixes depenent de cada pacient. La utilització d’implants per reemplaçar totes o vàries peces dentals que manquen és l’opció més comuna entre els nostres pacients que opten per una pròtesi dental fixa.

En boques on hi ha sufcient os per coĺ•locar implants dentals, es posen un total de 2, 4 o 6 cargols 100% de titani, depement de les necessitats i edat de cada pacient.

Un cop col•locat l’implant i un cop s’hagi fixat correctament, es procedirà amb la col•locació de les corones que seran de porcellana o circoni segons elecció del pacient.

Per a aquelles persones que la manca de peces dentals afecta la part frontal, durant el període de fixació de l’implant,  es pot col•locar una pròtesi provisional de resina.

Si estàs pensant en arreglar-te la boca, visita’ns sense compromís. La primera visita és gratuïta 😉

Pregunta a l’Expert

Podràs resoldre els teus dubtes.


  Informació bàsica sobre Protecció de Dades.
  Responsable: Clínica Dental Bertomeu SL
  Finalitat: Obtenció del teu consentiment per respondre a les qüestions que ens planteges i sol·licitar-nos cita a través del nostre formulari de contacte.
  Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
  Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.