surcos nasogenianos ácido hialurónico

Els solcs nasogenians són dues arrugues estàtiques que es troben al costat de la cara, acabant a la comissura dels llavis. A mesura que passen els anys, les arrugues van apareixent i una de les més comuns és la que es forma als costats de la boca. Aquesta arruga és més destacable en algunes persones que en d’altres i és aleshores, quan els tractaments amb àcid hialurònic poden ser una molt bona solució.

Amb el procés de l’envelliment es perd greix facial i perjudica notablement la zona del solc nasogenià descendint de manera ràpida a conseqüència de la contracció dels músculs zigomàtics i risoris. Però, gràcies a les propietats de l’àcid hialurònic aquestes línies d’esxpressió queden molt reduïdes i la zona molt hidratada, de manera que el nostre rostre recupera lluentor alhora que es rejoveneix.

Què és exactament d’àcid hialurònic i per a què serveix?

L’àcid hialurònic és una substància que es troba de manera natural en el nostre organisme que, amb el pas dels anys, va disminuint i es produeix cada vegada en menor quantitat, de manera que, la fermesa i el volum de la nostra pell es va perdent de mica en mica. La conseqüència directa: l’aparició d’arrugues junt amb la flacidesa i l’aprimament dels teixits.

Per sort, avui dia hi ha més d’un tractament per tractar la zona dels costats de la boca, els solcs nasogenians, de manera que se suavitzen aquestes dues línies de l’expressió, donant sensació d’haver recuperat el volum perdut o d’haver millorat subtilment la nostra cara.

Quin tractament de correcció de solcs nasogenians oferim?

El tractament amb el qual treballen els nostres professionals, consta de microinjeccions d’àcid hialurònic a la zona dels solcs nasogenians. L’objectiu és reomplir les arrugues per així poder eliminar o millorar els solcs nasogenians del nostre rostre. Les infiltracions amb àcid hialurònic tenen efecte immediat i observaràs ràpidament com la teva cara rejoveneix, alhora que s’hidrata profundament. El resultat final serà un rostre més ters i lluminós.tratamiento surco nasogeniano ácido hialurónico

Com funciona el procediment de correcció nasogeniana?

Per començar, el professional expandeix sobre la zona a tractar una lleu capa d’anestèsia local perquè el / la pacient no senti ni les punxadetes a l’hora d’injectar l’àcid hialurònic. En el cas dels solcs nasogenians, aquestes punxadetes s’aniran realitzant a la zona del costat de la nostra cara, des del nas fins a les comissures de la boca. Els efectes del tractament amb àcid hialurònic duren uns 12 mesos més o menys, moment a partir de el qual, l’àcid ja haurà estat reabsorbit pel nostre organisme.

Un cop realitzades les infiltracions amb àcid hialurònic, la zona tractada s’inflamarà lleugerament durant no més de 2 dies. A vegades pot ser que aparegui algun petit hematoma a la zona tractada, però res que impossibiliti al o la pacient a realitzar les seves tasques quotidianes.

Precaucions a tenir en compte en un tractament amb àcid hialurònic:

Sobretot i molt important, has d’evitar l’exposició directa al Sol les primeres dues o tres setmanes, un cop t’has fet el tractament. És per aquest motiu que recomanem no sotmetre’s ala correcció de solcs nasogenians amb àcid hialurònic durant els mesos d’estiu. Si no tens pensat anar a la platja, igualment hauràs de tenir molta precaució i protegir el teu rostre amb cremes solars de màxima protecció, especialment a la zona tractada.

Abans de realitzar-te qualsevol infiltració amb àcid hialurònic, assegura’t que no tens al·lèrgia a cap de les substàncies que el componen. De la mateixa manera, evita aquest tipus de tractaments si és que estàs o creus estar embarassada.

Quins són els avantatges dels tractaments amb àcid hialurònic?

 • Les infiltracions amb àcid hialurònic són un procediment no quirúrgic, indolor i ambulatori, és a dir, que el / la pacient marxa cap a casa un cop realitzat el tractament.
 • Aquest àcid té la capacitat d’omplir zones del nostre rostre que han perdut volum, a més d’hidratar-les.
 • És totalment segur, ja que l’àcid hialurònic no sol provocar efectes secundaris ni al·lèrgies, atès que és una substància que produeix el nostre propi organisme de forma natural.
 • A més, és un producte reabsorbible, amb la qual cosa el nostre propi cos l’anirà eliminant entre els 6 i 12 mesos després del tractament.
 • Els resultats de l’estilitzat labial amb àcid hialurònic s’observen de manera immediata.
 • Finalment, cal esmentar que l’àcid hialurònic és una substància que hidrata, a més de donar volum als nostres llavis i suavitzar les arrugues nasogenianes del nostre somriure.

Recorda que la primera visita és gratuïta 😉

Pregunta l’expert

Podràs resoldre els teus dubtes.


  Informació bàsica sobre Protecció de Dades.
  Responsable: Clínica Dental Bertomeu SL
  Finalitat: Obtenció del teu consentiment per respondre a les qüestions que ens planteges i sol·licitar-nos cita a través del nostre formulari de contacte.
  Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
  Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.

  Articles d’el Blog relacionats

  10 raons per visitar el dentista aquest 2021

  És molt comú que la majoria de les persones deixin passar anys sense visitar el [...]

  13è aniversari CLÍNICA DENTAL BLANC

  Aquest mes la Clínica Dental Blanc compleix 13 anys. I com a regal, oferim als [...]

  Som a les Xarxes Socials!

  Xarxes Socials – Dentista Pineda de Mar Ens agrada la comunicació. Escoltar, dialogar, compartir opinions [...]