Si el que estàs pensant és en augmentar el volum dels teus llavis, a continuació t’informem dels nostres tractaments amb àcid hialurònic.

aumento volumen labialL’aplicació d’àcid hialurònic, a diferència d’altres mètodes invasius també utilitzats per augmentar el volum dels llavis, és que és tracta d’una intervenció que no requereix de cirurgia. Per tant, es tracta d’un procediment ambulatori i en conseqüència, menys invasiu que la resta de tractaments.

Què és exactament d’àcid hialurònic i per a què serveix?

L’àcid hialurònic és una substància que es troba de manera natural en el nostre organisme que, amb el pas dels anys, va disminuint i es produeix cada vegada en menor quantitat, de manera que, la fermesa i el volum de la nostra pell es va perdent de mica en mica. La conseqüència directa: l’aparició d’arrugues junt amb la flacidesa i l’aprimament dels teixits.

Per sort, avui dia hi ha més d’un tractament per tractar la zona labial i poder donar un major volum als llavis, de manera que es remarca la diferenciació de la boca amb la pell, al quedar més perfilats i amb més volum.

Aumento labios ácido hialurónicoQuin tractament de volum labial oferim?

Els nostres especialistes que apliquen aquesta tècnica de bellesa amb àcid hialurònic, recomanen que l’augment de llavis es faci respectant la seva forma, ja que això donarà com aresultat un efecte molt més natural i gens impactant a la vista.

El tractament amb el qual treballen els nostres professionals, consta de microinjeccions d’àcid hialurònic a la zona del llavi on volem que se’ns augmenti el volum. L’objectiu és anar moldejant els llavis fins arribar a la forma desitjada. Les infiltracions amb àcid hialurònic tenen efecte immediat i observaràs ràpidament com el teu somriure rejoveneix, alhora que els teus llavis s’hidraten i augmenten de volum. El resultat final seran uns llavis més carnosos i amb més volum.

Com funciona el procediment de l’augment labial?

Per començar, el professional expandeix sobre la zona a tractar una lleu capa d’anestèsia local perquè el / la pacient no senti ni les punxadetes a l’hora d’injectar l’àcid hialurònic. En el cas de l’augment de volum labial, aquestes punxadetes s’aniran realitzant en la zona que volem augmentar. Els efectes del tractament amb àcid hialurònic duren uns 12 mesos més o menys, moment a partir de el qual, el volum dels llavis tornarà a la posició inicial.

Un cop realitzades les infiltracions amb àcid hialurònic, la zona tractada s’inflamarà lleugerament durant no més de 2 dies. A vegades pot ser que aparegui algun petit hematoma a la zona tractada, però res que impossibiliti al o la pacient a realitzar les seves tasques quotidianes.

Precaucions a tenir en compte en un tractament amb àcid hialurònic:

Sobretot i molt important, has d’evitar l’exposició directa al Sol les primeres dues o tres setmanes, un cop t’has fet el tractament. És per aquest motiu que recomanem no sotmetre’s a l’estilitzat labial amb àcid hialurònic durant els mesos d’estiu. Si no tens pensat anar a la platja, igualment hauràs de tenir molta precaució i protegir el teu rostre amb cremes solars de màxima protecció, especialment a la zona tractada.

Abans de realitzar-te qualsevol infiltració amb àcid hialurònic, assegura’t que no tens al·lèrgia a cap de les substàncies que el componen. De la mateixa manera, evita aquest tipus de tractaments si és que estàs o creus estar embarassada.

Quins són els avantatges dels tractaments amb àcid hialurònic?

 • Les infiltracions amb àcid hialurònic són un procediment no quirúrgic, indolor i ambulatori, és a dir, que el / la pacient marxa cap a casa un cop realitzat el tractament.
 • Aquest àcid té la capacitat d’omplir zones del nostre rostre que han perdut volum, a més d’hidratar-les.
 • És totalment segur, ja que l’àcid hialurònic no sol provocar efectes secundaris ni al·lèrgies, atès que és una substància que produeix el nostre propi organisme de forma natural.
 • A més, és un producte reabsorbible, amb la qual cosa el nostre propi cos l’anirà eliminant entre els 6 i 12 mesos després del tractament.
 • Els resultats de l’augment de volum labial amb àcid hialurònic s’observen de manera immediata.
 • Finalment, cal esmentar que l’àcid hialurònic és una substància que hidrata, a més de donar volum als nostres llavis i suavitzar les arrugues peribucals del nostre somriure.

Recorda que la primera visita és gratuïta 😉

Pregunta l’expert

Podràs resoldre els teus dubtes.


  Informació bàsica sobre Protecció de Dades.
  Responsable: Clínica Dental Bertomeu SL
  Finalitat: Obtenció del teu consentiment per respondre a les qüestions que ens planteges i sol·licitar-nos cita a través del nostre formulari de contacte.
  Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
  Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.

  Articles d’el Blog relacionats

  10 raons per visitar el dentista aquest 2021

  És molt comú que la majoria de les persones deixin passar anys sense visitar el [...]

  13è aniversari CLÍNICA DENTAL BLANC

  Aquest mes la Clínica Dental Blanc compleix 13 anys. I com a regal, oferim als [...]

  Som a les Xarxes Socials!

  Xarxes Socials – Dentista Pineda de Mar Ens agrada la comunicació. Escoltar, dialogar, compartir opinions [...]