El manteniment de l’ortodòncia

Per tenir un manteniment correcte durant l’ortodoncia, en aquest article et deixem unes recomanacions per tots el períodes del tractament de l’ortodòncia.

1. Col·locació d’ortodòncia

Un cop dissenyada l’ortodòncia, i col.locada, l’odontòleg et recomana hàbits i pràctiques diàries, principalment d’higiene i ús, per tenir un manteniment correcte de l’ortodòncia.

2. Revisions periòdiques

Al llarg del procés es faran revisions periòdiques per retocar els moviments que la dentadura necessita i ajustar així els elements. La periodicitat de les revisions dependrà de la durada del tractament, que pot variar entre els 6 mesos i els 2 anys.

3. Retirada d’ortodòncia

Un cop assolits els objectius desitjats, es retira l’ortodòncia i es fa una neteja dental a la clínica. Amb aquesta neteja s’aconseguirà eliminar la placa que s’hagi generat en les dents pel tractament, tosca o restes d’aliments.

D’aquesta manera podrem lluir un somriure net i saludable després de l’ortodòncia.

4. Col·locació de retenidos

A l’hora de retirar l’ortodòncia, els ossos i les genives han d’assimilar el canvi. Per fer-ho es col·loquen uns retenidos que poden ser fixes o removibles. Es poden portar fins els primers 3 mesos i, més tard, de forma parcial.

Quan s’acaba el tractament, des de la Clínica Dental Blanc recomanem un blanquejament dental no agressiu.

Recorda que la primera visita es gratuita! Vine i millora el teu somriure a Clínica Dental Blanc de Pineda de Mar!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *