Beneficis de la pròtesi dental fixa

Beneficis de la pròtesi dental fixa

Recuperar el somriure amb les pròtesis dentals és un tractament que es duu a terme per tal de cobrir la falta o deterioració d’una peça dental.

La falta de dents causa un inconvenient primordial per a qualsevol persona ja que patirà dificultat per menjar. Però, a més, ocasiona altres problemes menys evidents com per exemple:

 • Deterioració estètica.
 • Desplaçaments de la resta de dents als espais buits.
 • Desgastos i trencaments de les peces dentals que han de suportar la càrrega de l’absència de les dents que falten.
 • Pèrdua d’os maxil·lar.

Quins beneficis té un implant dental?

  1. MILLORA LA TEVA QUALITAT DE VIDA; ja que et permet menjar en perfectes condicions. La sensació masticatòria és similar a la d’una dent natural.

  2. És l’OPCIÓ més SEGURA; perquè la pròtesi va unida a l’os i no a altres dents, tot evitant la pèrdua òssia en conservar la funció de la mateixa dent en l’os. En períodes prolongats pot veure’s afectada la pèrdua òssia de la zona de la dent en mal estat o bé la falta de l’os en qüestió a causa del deteriorament. En aquests casos s’ha d’optar per un tractament alternatiu.

  3. És un TRACTAMENT SENZILL; per a lluir una boca sana, ja que la pèrdua dental i l’empitjorament general que sofreix el conjunt de la boca pot portar un altre tipus de complicacions de salut.

  4. MILLORA ESTÈTICA; el nostre somriure millora la nostra aparença i aporta confiança al pacient, ja que els implants presenten un aspecte natural imitant i, fins i tot millorant, la pròpia naturalesa de les dents ja que quedaran integrats perfectament en les genives.

  5. MANTENIMENT NATURAL I FÀCIL; amb una correcta higiene dental i les cures rutinàries, els implants es mantindran sans. És important també les visites periòdiques al dentista per a assegurar-se que la boca roman sana.

  6. És una SOLUCIÓ FIXA; retorna la funció pròpia de la dent de manera fixa i fiable i, amb un correcte manteniment com si fos una dent natural. I amb el benefici que mai tornaran les càries!

  7. El Tractament és INDOLOR; el procediment quirúrgic per a la col·locació de l’implant requereix d’una anestèsia local en la qual el pacient a penes nota cap mena de manipulació. Per tant, la seva vida quotidiana no es veu afectada per cap procés d’operació. Hi ha uns mesos d’espera per a la col·locació final de la corona, però segons en la posició que té la peça dental a la boca, se substitueix per una pròtesi temporal fins que en el procés final ja es col·loqui la corona definitiva. 

  8. NO OCASIONEN DANYS A la RESTA DE LES DENTS; quan col·loquem un implant, la resta de peces dentals de la boca romanen intactes. Destacar que la substitució de la dent perduda també és important per evitar moviments no desitjats en la resta de peces dentals que hi ha a la boca.

Els implants dentals ofereixen una major comoditat, durabilitat, naturalitat i qualitat de vida que qualsevol altre tractament com poden ser els ponts o les dentadures postisses. Acosta’t a CLINICA DENTAL BLANC, el teu dentista a Pineda de Mar, i consulta el tractament.

Truca’ns sense compromís, la primera visita és gratuïta! 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *