10 raons per visitar el dentista aquest 2021

És molt comú que la majoria de les persones deixin passar anys sense visitar el dentista, sobretot si comptem aquest passat 2020 tan caòtic.

Ja sigui per por, falta de diners o perquè penses que les teves dents no tenen cap problema, qualsevol que sigui la raó, el visitar el teu dentista dues vegades l’any ajudarà a tenir una millor qualitat de vida per a un mateix i el seu somriure.

Des de Clínica Dental Blanc de Pineda de Mar, us presentem les 10 primeres raons per les quals aquest nou any 2021, no pot faltar la teva visita al dentista:

  • 1 Impacte de la teva salut bucal en la teva salut general

Existeix un fort vincle entre la bona salut bucal i el benestar en general d’una persona. La condició de les teves dents i genives poden afectar gairebé tots els sistemes del cos, incloent el sistema circulatori, digestiu, reproductiu i respiratori.

  • 2 Genives sagnants

El sagnat de les genives es deu principalment a la inadequada eliminació de la placa. Pot ser un símptoma de malaltia periodontal o una condició mèdica més seriosa.

  • 3 Pèrdua de dents

La cura dental preventiva que inclou neteges professionals, exàmens i tractaments amb fluor són crucials en la prevenció de la pèrdua de dents.

  • 4 Halitosis greu (mal alè)

Tan desagradable i comú com pot ser de vegades el mal alè, també pot ser un signe d’una afecció més greu.

  • 5 Corregir el desgast causat a través dels anys

Les càries dentals i la deterioració de l’arrel de la dent, poden ser comunes entre els adults majors.

  • 6 Mantenir un somriure blanc

Si bé, el raspallat i l’ús de fil dental són la millor manera de mantenir les teves dents i genives en bones condicions, les visites de rutina al dentista poden ajudar-te a aconseguir un somriure encara més saludable.

A Clínica Dental Blanc oferim tractaments dentals que proporcionen una protecció contra la placa més duradora, i meravellosos tractaments blanquejants.

  • 7 Prevenir la malaltia periodontal

La malaltia periodontal és una infecció dels teixits que suporten les dents. Alguns senyals d’advertiment inclouen sagnat de les genives, constant mal alè, genives vermelles, amb inflamació o sensibilitat, i dents que s’estiguin separant o estiguin fluixos.

És possible no tenir símptomes notoris, raó per la qual és important visitar la Clínica Dental Blanc de manera regular.

  • 8 Ha passat temps des de la teva última visita al dentista

Encara que tot aparentment està bé en la superfície, poden haver-hi condicions que només un dentista pot diagnosticar. Les revisions mèdiques regulars, exàmens i radiografies poden mantenir el teu somriure saludable i blanc per tota la vida.

  • 9 Millorar la teva autoestima i confiança

El teu somriure és la facció facial més prominent i una part important de les primeres impressions. Un somriure brillant, bonic i sa pot fer meravelles per la teva autoestima.

  • 10 Els diners millor invertits és la salut.

A Clínica Dental Blanc t’esperem per a ajudar-te a resoldre qualsevol d’aquestes raons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *